•   FRI FRAKT ÅRET UT!!

  •   Snabba leveranser (1-3 vardagar)

RETUR, BYTE OCH REKLAMATION

Ångerrätt

Inte helt nöjd? Ingen fara, du kan alltid returnera dina varor inom 14 dagar efter att du har mottagit din order. Sänd tillbaka varan i oförändrat skick, gärna i originalförpackningen. Är varan inte i oförändrat skick har vi rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde från returbeloppet.

Notera att inga etiketter eller liknande får sättas direkt på skokartongen vid en retur. Är kartongen skadad vid returen till oss tar vi ut en avgift om minst 20% av varans värde eller 150kr. 

 

Gör så här vid retur:1.Beställ din returfrakt på Posten, spårbar frakt skicka lätt, skicka oss ett mail med ordernumret så vi vet att försändelsen är på väg.
2. Packa ner dina varor. Använd helst samma påse som vi skickat dina varor i.
3. Klistra på fraktetiketten.
4. Lämna hos ett postombud.

Gör så här vid byte:

Vid byte så är returfrakten gratis.

1. Lägg en ny order på det du vill ha istället.
2. Skriv ditt nya ordernummer på retursedeln och skicka tillbaka med dina nuvarande varor. Så erhåller du fri retur.

Gör så här vid reklamation/felleverans:

Skulle du få en fellevererad vara ska du kontakta vår kundtjänst inom 7 arbetsdagar. Vid reklamation av defekt vara behöver du också kontakta kundtjänst. Vi står självklart för returfrakten vid felleveranser och godkända reklamationer.

Återbetalning

Delbetalning

Om du returnerar hela eller delar av din beställning så kommer motsvarande summa för varorna att justeras. Beloppet blir justerat på din nästkommande faktura.

Kortköp

Om du har betalt med bankkort eller betalkort så återför vi pengarna till det kort som du använde för att betala ursprungsordern.

Direktbetalning

Om du har betalt med bankbetalning/banköverföring så återför vi pengarna till det konto som du använde för att betala ursprungsordern.

Rabatter

Om du har använt dig av någon rabatt så kommer summan att justeras enligt rabattkodens villkor, varefter du kommer att få en bekräftelse på mail med slutgiltiga summan.

Fri gåva

Vid retur måste både produkten och gåvan returneras, annars har du inte längre rätt att ta del av kampanjen och får du betala för gåvan. Vid retur av gåvan sker ingen återbetalning då du aldrig debiterats för gåvan. Vid överförsäljning eller om en produkt är slut i lager förbehåller vi oss rätten att ersätta gåvan med samma värde, i dessa fall meddelas du via epost. Denna kampanj går ej att kombineras med övriga erbjudanden eller rabattkoder.

Outlösta försändelser

Försändelser som inte hämtas ut, utan som går i retur till oss (skickas tillbaka om det inte hämtas ut inom 10 dagar från postombud) omfattas ej av retur- eller ångerrätten. Hämtas försändelsen inte ut så kommer vi att debitera dig 295 kr för att täcka våra kostnader. Avgiften läggs på originalfakturan. Vi kommer heller inte att stå för eventuella fakturaavgifter som tillkommer vi försenad betalning på grund av outlösta försändelser eller om man skriver fel adress utan att informera oss om detta.

Vi tar inget ansvar för outlösta försändelser som skickas till utlandet. Skulle en sådan försändelse ändå skickas i retur till oss så kommer vi att debitera de verkliga fraktkostnaderna (fram och tillbaka) samt 295 kr.

Retur från utlandet

För returer från utlandet får du som kund själv stå för eventuella returkostnader.

Produkter
Övrigt